BGF- turizmus-vendéglátás, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 16:42
1/6 anonim válasza:
Minden gyökér oda jelentkezik, menj a Corvinusra
2/6 anonim válasza:
Úgy hallottam, ott a legjobb ez a képzés, még a Corvinusnál is.
"Kedves" első válaszoló, csak nem nem vettek fel BGF-re? :( :D
3/6 anonim válasza:
Röhögve felvennének 468 ponttal, egyszerűen csak butaságnak tartom a turizmus-vendéglátást. Főleg ott, a Corvinusnak legalább neve van, az EGYETEM, nem FŐISKOLA. És ezt azért nézik. De eleve annyira telített szak, esélyed sincs normálisan elhelyezkedni, mehetsz recepciósnak. De akinek csak 400 pontra futja, annak jó az is :)
4/6 anonim válasza:
Én meg rajtad röhögök, hogy hülyeségeket írsz. Te is ez a begyepesedett emberke lehetsz, aki lenéz más szakmákat. Nem gondolod, hogy egy "kicsit" rohadt nagyképű vagy?!
5/6 anonim válasza:
Nem lenézem :) Csak telített szakma, sokan tanulják, nehéz vele elhelyezkedni, iszonyatosan sok ismeretség és kitartás kell egy turizmushoz, ha nincs mellette szakács/cukrász/pincér mesterképzésed egy szakiskolából. És hiába mondja bárki is az ellenkezőjét, a Corvinusnak neve van és szinte biztos, hogy egy Corvinusok és egy BGF-es közül az előbbit fogják alkalmazni. Ezért fél sok barátom, hogy nem kerül be a Corvinusra, mert nem akarnak csupán BGF-es diplomát maguknak. Mert oda könnyű bekerülni.
6/6 A kérdező kommentje:
Olvass mar utana, h hol a legjobb a turizmus kepzes...mert nem a corvinusin. Es a bgf-nek is ugyanolyan neve van, mint a corvinusnak.
2012. jún. 27. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!