BKF vagy bp-i Kodolányi tur-vendéglátás?
Nem tudom miért húzzátok le a Kodolányit. Színvonalában magasabb színvonalat képvisel, mint a BKF, amelyre leginkább csak a lehúzás jellemző. Egy ismerősöm ott végzett, s elmondása szerint mindenért fizetni kell, tehát nem elég csak 280 ezres tandíj.
Arról meg már nem is beszélve, hogy a Kodolányi rendelkezik tanhajóval, tanszállodával, tehát a gyakorlatra helyezik a hangsúlyt. Ha pedig nemzetközi környezetben gondolkodsz, akkor ideális választás, hiszen az Erasmus program keretein belül könnyedén kimehetsz nyelvet gyakorolni szinte bárhová.
Remélem tudtam segíteni.
Egy volt kodós.
3. válaszoló, megkérdezed, hogy miért húzzák le a KJF-et, majd Te ugyanúgy lehúzod a BKF-et...?!
Én csak a saját tapasztalataimról tudok mesélni, én a BKF-re jártam, és nagyon-nagyon szerettem. Az Erasmus, meg a gyakorlati képzés ugyanúgy megvan a BKF-en is , van saját tankonyhájuk, ami azért a turizmus szakosoknak igencsak jó. Ezen kívül folyamatosan szállodalátogatásokat szerveznek a hallgatóknak. Ráadásul a tandíjban csomó olyan dolog is benne van, ami máshol nincs: pl. nyelvoktatás és tréningek. A hallgatói élet meg szuper.
Van egy kifejezetten turizmussal foglalkozó facebook oldala a BKF-nek, ha gondolod nézd meg, csomó izgi dolog van fent: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!