Stréberek? Gyertek! Bárki aki úgy érezte, hogy bántották az iskolában a stréberezést vagy gúnyolódtak vele, vagy csak a töke tele van az aktuális intézménnyel, ahova éppen jár, és ki akarja beszélni, annak itt a helye!
Figyelt kérdés
FIGYELEM! Itt barátságok kötésére is van lehetőség, szóval aki őszinte barátot keres az jó helyen jár!2012. jún. 5. 20:19
21/29 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 6. 21:47
22/29 anonim válasza:
szóval annyit sem árulsz el, hogy hány éves vagy?
23/29 anonim válasza:
ne haragudj kedves kérdező, de véletlenül nem Eszternek hívnak?
24/29 A kérdező kommentje:
hát jó... nos bevallom, hogy tényleg nem Eszternek hívnak és betöltöttem a 18-at :)
de mindenesetre megkönnyebbülés, hogy nem tudjátok, hogy ki vagyok...
2012. jún. 6. 22:31
25/29 anonim válasza:
én nem azért kérdeztem, hogy azonosítsalak. csak milyen suliról van szó, hogy fél évig nem voltál bent, + dolgozol?
26/29 anonim válasza:
háát sztem meg azért bántanak mer irigyelnek minket mert ok nm szorgalmasak olyan rossz :(((
27/29 A kérdező kommentje:
Kedves Tőled :))
2013. márc. 29. 17:12
28/29 anonim válasza:
és véletlenül nem Budapesten laksz Várpalotán? :D
29/29 A kérdező kommentje:
a fenti szöveget olvasd!amúgy meg egy kérdés volt. Őszintén nem mindegy, hol lakom? Úgyis anonim maradok, hiszen az oldalnak is ez a lényege!
Amúgy megnyugtatlak nem..... habár jó tudni, hogy van akiket csak ennyire érdekel ez az egész, és máshol is ilyenek az emberek....
2013. ápr. 3. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!