Stréberek? Gyertek! Bárki aki úgy érezte, hogy bántották az iskolában a stréberezést vagy gúnyolódtak vele, vagy csak a töke tele van az aktuális intézménnyel, ahova éppen jár, és ki akarja beszélni, annak itt a helye!
Engem is piszkálnak,hogy stréber vagyok.Mindig találnak rajtam valamit amit ki tudnak gúnyolni.Idén lett a legdurvább a helyzet,folyton beszólogattak.Egy ideig bírtam aztán elsírtam magam...Egyébként az a szomorú,hogy az összes tanár tudja,hogy milyen szemetek,de senki sem csinál semmit, az osztályfőnököm is csak annyit mondott,hogy bírjam ki ezt az utolsó évet.
Remélem a gimi jobb lesz.
Nem voltam stréber. Talán még jó tanuló sem voltam. Viszont szimplán fújtak rám, ha mondjuk kitűnőre megírtam pl. egy angol témazárót. Mondjuk, azért bántottak a legtöbbször, mert kitűnő voltam tesiből lehet vicces tök egyszerűnek tűnik mások mégis abból hasalnak el, de rendőr fakton annyira már nem poén a dolog. Sokszor az volt a baj, hogy ha már 10:00 percen belül futottam a 2000 métert.
A végén oda fajultunk, hogy nagy balhé lett belőle, mert nem hagyták, hogy átöltözzek + meglettem fenyegetve, hogy ha esetleg mégis megteszem, akkor lekapják a fejem.
Úgy, hogy a tanár vetett véget az egésznek.
Végig szivatta őket ezzel [link]
Szóval közölte a Drágákkal, hogy aki nem öltözik át, az ezt fogja csinálni egész órán. Szóval 45 percig.
45 perc felénél, pedig kart váltottak oldalra.
Egészen más lett a doloknak a lényege. Nem velem voltak elfoglalva, hanem az idővel, aztán meg magukkal. Kissé elfáradtak! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!