Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a legfiúsabb közgáz szak?

Melyik a legfiúsabb közgáz szak?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy a fiúk általában melyikre szoktak jelentkezni?Gondolkozom rajta,hogy jövőre gazdasági szakra fogok menni,de én teljesen ledöbbentem mikor olvasom itt az oldalon,hogy egyes szakokon 90% lány,én azt hittem,hogy a menő vállalkozók,üzletemberek ilyen szakokról kerülnek ki,és nem csak titkárnőket képeznek.Valahogy nem érezném feltétlenül jól magam 100-ból 90 csaj között.Tudom,hogy valakinek ez az álma,de én elsősorban azt hiszem tanulni mennék :D

gazdmen,pénzügy,kereskedelem ezeken nagyjából milyen arányok szoktak lenni?

2012. jún. 4. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szelíden megjegyzem: ebben nincs feminizmus (bár jó, ha mindenütt van:D). Csak egy érvelés volt amellett, hogy a sémák és sztereotípiák elszegényítik a világot és beszűkítik az embert. Minden jót neked.
2012. jún. 6. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek sztereotípiák de 10/9 nagyfőnök férfi.:DD Amúgy a matekosabb közgáz szakokon biztos kevesebb lány lesz, az ilyen divatos turizmus, marketing meg menedzsmentes szakokon van sok. Hozzáteszem matekosabb szakokkal jobban is jársz (gazdaságelemző, pénzügy, alkalmazott közgáz).
2013. nov. 26. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!