Melyik a legfiúsabb közgáz szak?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy a fiúk általában melyikre szoktak jelentkezni?Gondolkozom rajta,hogy jövőre gazdasági szakra fogok menni,de én teljesen ledöbbentem mikor olvasom itt az oldalon,hogy egyes szakokon 90% lány,én azt hittem,hogy a menő vállalkozók,üzletemberek ilyen szakokról kerülnek ki,és nem csak titkárnőket képeznek.Valahogy nem érezném feltétlenül jól magam 100-ból 90 csaj között.Tudom,hogy valakinek ez az álma,de én elsősorban azt hiszem tanulni mennék :D
gazdmen,pénzügy,kereskedelem ezeken nagyjából milyen arányok szoktak lenni?
2012. jún. 4. 09:26
11/12 anonim válasza:
Szelíden megjegyzem: ebben nincs feminizmus (bár jó, ha mindenütt van:D). Csak egy érvelés volt amellett, hogy a sémák és sztereotípiák elszegényítik a világot és beszűkítik az embert. Minden jót neked.
12/12 anonim válasza:
Nincsenek sztereotípiák de 10/9 nagyfőnök férfi.:DD Amúgy a matekosabb közgáz szakokon biztos kevesebb lány lesz, az ilyen divatos turizmus, marketing meg menedzsmentes szakokon van sok. Hozzáteszem matekosabb szakokkal jobban is jársz (gazdaságelemző, pénzügy, alkalmazott közgáz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!