Milyen füzeteket vegyek? (középsuli, közgáz szak)
Célnyelv (nyelvi ek-s suli), kommunikáció, ének-zene, információkezelés, rajz, tesi, osztályfőnöki, informatika, matek, tanulásmódszertan óráink lesznek.
Ebből a célnyelv, kommunikáció, inf.kezelés, rajz, t.módszertan nem tiszta. Célnyelvre gondolom alap a szótárfüzet, de mi kell még? Általánosban volt még plusz két vonalas füzet, egyikbe nyelvtani részt írkáltuk, másikba a többit.
Rajzon egy sima füzetünk volt. Nálatok mit kértek?
Célnyelvre (gondolom idegennyelv) szótár + sima vonalas füzet
Komm. sztem vonalas
inf.kez. passz
rajz gondolom rajzlap
t.módsz. vonalas vagy sima vagy négyzetrácsos
De szerintem első órán el fogják mondani, legfeljebb kimarad mindegyikből jövőre...
Szerintem is el fogják mondani az első órán, hogy mit várnak el.
Tippjeim lennének, de azzal lehet, hogy nem segítek:
ek.nyelv: 1 szótár, 1 vonalas spirál
kommunikáció: 1 vonalas (lehet spirál, amelyik neked kényelmesebb)
informatika : kockás vagy sima
rajz: sima+rajzlap
tan.módszertan: vonalas.
Az első héten vedd meg a füzeteket, a többit addig szerezd be.
Kicsi meg nagyfüzet, de milyen? Nem ez volt a kérdés, utolsó.
Többieknek köszönöm!
kummunikációra teljesen mindegy h milyen füzet, információkezelésre nem kell, maximum egy kicsi, amit ált.suliban is használtál netán kimaradt, az is mindegy, levelet lehet h fogtok írni, de az 10-es anyag úgy emlékszem, úgyhogy felesleges bármilyen füzet rá, de ha gondolom vihetsz egyet.Oszt.főnökire sztem felesleges füzet, de arra is tök mindegy, mindenképp kicsit ajánlok és mindegy h milyen.T.módszert.-ra vonalas és kicsi
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!