Nem leszek itthon mikor be kell majd iratkozni az egyetemre és a koleszba. Mit tegyek? Biztos nem én vagyok az egyetlen aki nem tud elmenni a beiratkozásokra, ugye? Megértik ezt az ezzel foglalkozók?
Nálunk a kolinál úgy van, hogy jelezned kell előre, hogy be akarsz költözni, tartsák fent a helyet, de csak ekkor és ekkor tudsz menni. Mivel a beköltözés még egy gólyának is max 5 perc az iriodában is elintézik, csak a beléptetőrendszerhez az ujjlenyomat vételre és a fényképezésre magadnak kell szaladgálni. De ennyi a nehézség.
Gondolom minden egyetemen így lehet, szólsz, biztosan megbeszélhető az illetékes elvtárssal.
Egyetemi beiratkozás ügyében meg az egyetem tanulmányi osztályát keresd meg.
szólj nekik. én is így voltam beiratkozásnál. simán utána is bármikor be lehetett iratkozni a TO-n. csak akkor végig kellett várni a kilométeres sort. :-)
mindenki akinek valami papírja hiányzott, vagy ugyanúgy nem ért rá a szakjának kiírt időpontban, azok mind ott álltak sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!