Gyógyszerész ponthatárok 2012?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyivel emelkednek idén a ponthatárok? Kb. mennyi pontotok lesz? (tudom, még nem mentek le az érettségik, csak kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye)2012. jún. 1. 15:48
1/10 anonim válasza:
tavaly lemaradtam róla, most 420 pontom van. Pestre szeretnék bejutni remélem elég lesz:/ keretszámok nem változtak, kevesebben jelentkeztek, nehéz volt az emelt biosz és a kémia...Istenben bízom:)
3/10 anonim válasza:
hát én azért nem vagyok annyira biztos benne de a próféta szóljon belőled! :))
4/10 A kérdező kommentje:
Tavaly én is lemaradtam róla, idén 420-425 közötti pontra számítok attól függően, hogy milyen lesz a kémia érettségim. Egyébként én vidékre jelentkeztem, remélem, hogy ennyi pont már elég lesz, szorítok magunknak.
2012. jún. 2. 13:16
5/10 anonim válasza:
én debrecenben szeretnék gyógyszerészetire menni. tavaly itt 407 volt a ponthatár, idén nem vitték lejjebb a keretszámot, és ugyanannyian jelentkeztek, mint tavaly. ha pár pontot hozok az emelt kémiámon szóbelivel, akkor 450 körülre jövök ki, szóval már sokkal stresszmentesebben tanulok:D drukkolok neked is:)
6/10 anonim válasza:
Azokon a karokon, ahol nem csökkentették a keretszámot mindenki kb. 10 pontos növekedéssel számol, úgyhogy én 421~re saccolom. Persze bármi megtörténhet, de azok közt akikről hallottam, hogy GYTK-ra jelentkeztek nem nagyon hemzsegnek a 435+ pontosok egyelőre, szóval a 420-425 pont lehet reális.
7/10 anonim válasza:
Nekem a tavalyi bioszommal 424 pontom van, de most újra voltam, nem tudom milyen lesz...PTE-re jelentkeztem :)
Szerintem nem várható nagy változás, a biosz emeltek nem sikerültek annyira jól, kémiát nem tudom milyen volt...
8/10 anonim válasza:
422 a végpontszámom...elég lehet SE-re? :/
9/10 anonim válasza:
Én Szegedre jelentkeztem gytk-ra és 412 pontom van... Háát mit ne mondjak nagyon rezeg a léc, nem merek reménykedni mert szerintem ez kevés lesz. Ha azt nézzük az idei biosz emelt országos átlaga több mint 10%-al lett rosszabb a tavalyinál, ami ugye alapból -10 pont, pontduplázás esetén meg -20... Emellett Debrecen kivételével mindenhova kevesebben jelentkeztek a keretszámok meg max kicsit nőni fognak, de csökkenni semmiképpen sem. Kb csoda kéne hogy 412 elég legyen de hát a remény hal meg utoljára... Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!