Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen az osztálytársam?...

Miért ilyen az osztálytársam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hello everybody!Az a helyzet,hogy az egyik osztálytársamon nem tudok kimenni.Mert már elsőbe is bunkó volt velem eléggé,mindig piszkált.Akkor a barátaim azt mondták hogy irirgy,mert én jobban élek mint ő.Amúgy nem vagyunk gazdagok,csak annyi hogy van rendes kocsink,egy közepesen nagy házunk,egész jól berendezve(nekem tetszik)és jobb ruháim.Egy időbe úgy tűnt hogy rendesebb,habár én akkor is láttam hogy rajta hogy néha nem olyan rendes.Egy időbe megin picit bunkó lett.Ma pl nekem dobta a labdát,a szám egy kicsit vérzett,kicsattant.Ja és am csajok vagyunk mind a ketten.De nemhiszem hogy irigységből piszkálna,mert az szerintem gyerekes,csak kinőtte már.Ha meg nem,akkor az nem az én bajom.Igazából semmi megbotránkoztatót nem csináltam.Vele nem is nagyon beszélek.Akkor miért ilyen?Mikor elmegy mellettem,akkor ilyen közömbös,de inkább ilyen ,,most keresztüljutok rajtad" nézése van sztem.A jegyeim sokkal jobbak mint neki összességében,középfokú nyelvvizsgám van,jó nyelveket beszélek,stb.De arról meg nem én tehetek hogy ő nem tud annyit,ha az lenne a baja hogy rossz jegyei vannak.Vagy én látok csak sokat bele?Bocsi hogy tőletek kérdezem,nyilván csak ő tudja hogy miért ilyen,tőletek cska tippet várnék,mert nekem az se nagyon van.

2012. máj. 31. 15:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Mikor írtam hogy közömbös,akkor én nem arra utaltam hogy vigyorogjon meg ugráljon és visítson,hanem arra gondoltam hogy pl én kicsit elmosolyodok rá(néha már direkt h mi lesz a reakciója)és akkor ő meg se rezzen,néha meg úgy néz.
2012. máj. 31. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
egyszerü! Valószinüleg szar az élete és pont téged nézet ki akit lehet miatta hibáztatni!Lehet hogy korábbi félreértés miatt neheztel rád! Nem árt tisztázni azaz odamenni és megkérdezni hogy mia F*SZ baja van!
2012. máj. 31. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előzőnek mondanám, az ilyennel nem lehet megbeszélni a dolgot, nekem is van olyan ismerősöm akit 12 éve ismerek, tehát ugyanaz az oviscsoport aztán utána ugyanaz az osztály a suliban, most már gimis vagyok és szerencsére nem vagyok vele 1 osztályba, szóval lazán átnézünk egymáson a folyosón ha találkozunk, hát na egyszerűen nem vagy neki szimpatikus és szerintem ne is próbáld megbeszélni úgy se lesz jobb, foglalkozz inkább a barátaiddal.

15/F

2012. máj. 31. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
sajnos sok lány van, aki egyszerű irigységből utál másokat. a legjobban teszed, ha nem foglalkozol vele, elvégre nem lehetsz mindenkivel jóban:) (de persze próbálj meg ne is ellenséges lenni vele)
2012. máj. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!