Átjelentkezés, hogy is van ez?
Egy félévet mindenkpp első helyen kell lenni.
MEg kell szerezni az átjelenetkezéshez szükséges követelményeket. És utána adhatod be.
Ez a kérelem határidejéig nem biztos h meglesz, ha csak nem csinálsz meg gyorsan minden tárgyat két hét alatt.
Beadsz augusztus végéig egy kérvényt, mely szerint Pesten szeretnéd tovább folytatni a sulit. Mivel csak helyszínt váltasz és nem sulit, így tök mindegy hogy mennyi kredited van vagy hogy hány vizsgád nincs meg.
Én is Kodós vagyok és van olyan csoporttársam, akit Pestre vettek fel és átjött Fehérvárra. Egyébként most is van olyan, aki át akar menni Pestre és nincs meg neki minden tárgyból a vizsga. Megjegyzem, én is így vagyok és sehol semmilyen kritérium nincs az átjelentkezéssel kapcsolatban iskolán belül.
De ha pontos infókra van szükséged, menj be az ügyfélszolgálatra és ott mindent elmondanak.
Pedig be van állítva tudtommal....Na mindegy.... Na most már jó a privim.....
Abszolút nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem.
Kom.- és médiatud.-ról mit tudok?! Nos.....Ezen a szakon vagyok szóval....:D
Ha gondolod, nagyon szívesen válaszolok privátban a kérdéseidre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!