Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Napi 10-11 szobeli erettsegi...

Napi 10-11 szobeli erettsegi tetelt meg lehet tanulni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
én biztos nem tudnám:D nem lenne túl hatékony:D 5 tételt alig tudok naponta megtanulni (magolás nélkül!).
2012. máj. 29. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:

nem lehet.

én örültem annak idején, hogy a napi 3 tétel (egy irodalom, egy nyelvtan, egy töri) megtanulását tartani tudtam.

2012. máj. 29. 22:45
 3/9 anonim válasza:
Hát ha az a fajta vagy aki felkel és tud addig tanulni amíg le nem fekszik nagyon kevés szünetekkel és könnyebben megy a tanulás, jól belemegy a fejedbe, középszintű tételeket- elméletben - meglehet, de akkor már 1 tantárgyból.
2012. máj. 30. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Simán. Én azt csináltam, hogy a hasonlóakat összevontam hármasával, és egyet tanultam helyettük. Az elejét pedig jobban kell tudni, és mindegyiknél kell pár lexikális adat, amit jókor kell ellőni. Pszichológia. Egyébként pedig az egész összefügg. Kétszer másfél órát tanultam a tv előtt szóbelire, 4,7 lett az átlagom.
2012. máj. 30. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én kb ezt is fogom csinálni pár nap múlva :D

8.ban is a vizsga előtti nap tanultam meg 10 tételt és azért lett 4-es mert a feladatban 1 betűt rossz helyre írtam de a tételeket tudtam :D

2012. máj. 30. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg én is. Még semmit nem tanultam.
2012. máj. 30. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah, sz*rjátok le, jól kell előadni magad, nem azon múlik, h bemagolni a sok baromságot. Az még inkább össze is zavar. 3-4 témakör van, végülis akár humán - reál területenként elég is ennyi összevonva :)
2012. máj. 30. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha figyeltél órán, akkor simán meg lehet.
2012. máj. 30. 22:13
 9/9 Nagyfater ***** válasza:

Igen, meg lehet tanulni, ha év közben is viszonylag rendesen tanultál. Ha megvan a képességed, hogy kiszűrd a lényeget, és arra koncentrálj, továbbá ha okosan osztod be az idődet (egy menetben maximum három-négy tétel, utána szünet, majd az újabb "csomag", a végén pedig egy laza átismétlés, másnap szintén egy laza átismétlése az előző napi adagnak), akkor van esélyed. Ha összeállsz két-három haveroddal, és együtt készültök (de közben nem hülyültök ám!), akkor még nagyobb a siker esélye.

Ne ijedj meg attól, ha az érettségi napján úgy érzed majd, hogy semmit sem tudsz; ez természetes. Ahogy kihúztad a tételt, pár másodperc múlva beugrik minden.

Sok sikert!

2012. máj. 31. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!