Napi 10-11 szobeli erettsegi tetelt meg lehet tanulni?
nem lehet.
én örültem annak idején, hogy a napi 3 tétel (egy irodalom, egy nyelvtan, egy töri) megtanulását tartani tudtam.
Én kb ezt is fogom csinálni pár nap múlva :D
8.ban is a vizsga előtti nap tanultam meg 10 tételt és azért lett 4-es mert a feladatban 1 betűt rossz helyre írtam de a tételeket tudtam :D
Igen, meg lehet tanulni, ha év közben is viszonylag rendesen tanultál. Ha megvan a képességed, hogy kiszűrd a lényeget, és arra koncentrálj, továbbá ha okosan osztod be az idődet (egy menetben maximum három-négy tétel, utána szünet, majd az újabb "csomag", a végén pedig egy laza átismétlés, másnap szintén egy laza átismétlése az előző napi adagnak), akkor van esélyed. Ha összeállsz két-három haveroddal, és együtt készültök (de közben nem hülyültök ám!), akkor még nagyobb a siker esélye.
Ne ijedj meg attól, ha az érettségi napján úgy érzed majd, hogy semmit sem tudsz; ez természetes. Ahogy kihúztad a tételt, pár másodperc múlva beugrik minden.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!