Szerintetek vidéki (Debrecen) önköltséges jogász szakon mekkora ponthatár-emelkedés várható?
Tudom hogy lehetetlen besaccolni és felesleges kalkulálni, de egyszerűen nem tudok leállni, folyamatosan ezen gondolkozom és kíváncsi vagyok mások hogy vélekednek róla. Mint tudjuk, mostantól az 500-as pontrendszer működik. Tavaly 205 volt a ponthatár, ám a minimum szint megemelkedett, 240-re. Vagyis minimum 15 ponttal emelkedik. De vajon ettől többel? Ha az állami képzést nem vesszük figyelembe, mivel ez Debrecenben megszűnt. csupán ~50 fővel jelentkeztek többen. Én 360 körüli pontra számítok, a tavalyi adatokat, statisztikákat figyelembe véve szerintetek mekkora az esélyem hogy bejutok? Első helyen jelöltem be. Ismétlem, tudom hogy felesleges kalkulálni hisz kiszámíthatatlan a rendszer, egyszerűen csak kíváncsi vagyok mit gondolnak mások, olyanok akik érdekeltek a témában.
Köszönöm!
ha lentebb tekersz, a jogról is lesz szó. azt írják, hogy nem várható nagy növekedés...hát remélem a próféta beszél belőlük! ;)
vicces, vagy mindkettőnket felvesznek és csoporttársak leszünk, vagy egyikünket sem...bízom benne hogy első fog bejönni! ;)
ha jól vettem ki a szavaidból, még nem szóbeliztél?
Ügyes vagy, gratula! ;)
Jajj, nem tudom te hogy vagy vele de én már úgy izgulok! :) Már kevesebb mint egy hónap és kiderül...Már kérdezni akartam csak mindig elfelejtettem: debreceni vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!