Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek vidéki (Debrecen)...

Szerintetek vidéki (Debrecen) önköltséges jogász szakon mekkora ponthatár-emelkedés várható?

Figyelt kérdés

Tudom hogy lehetetlen besaccolni és felesleges kalkulálni, de egyszerűen nem tudok leállni, folyamatosan ezen gondolkozom és kíváncsi vagyok mások hogy vélekednek róla. Mint tudjuk, mostantól az 500-as pontrendszer működik. Tavaly 205 volt a ponthatár, ám a minimum szint megemelkedett, 240-re. Vagyis minimum 15 ponttal emelkedik. De vajon ettől többel? Ha az állami képzést nem vesszük figyelembe, mivel ez Debrecenben megszűnt. csupán ~50 fővel jelentkeztek többen. Én 360 körüli pontra számítok, a tavalyi adatokat, statisztikákat figyelembe véve szerintetek mekkora az esélyem hogy bejutok? Első helyen jelöltem be. Ismétlem, tudom hogy felesleges kalkulálni hisz kiszámíthatatlan a rendszer, egyszerűen csak kíváncsi vagyok mit gondolnak mások, olyanok akik érdekeltek a témában.

Köszönöm!

2012. máj. 28. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én hétfőn megyek szóbelizni,ha maxos lesz az angol és a magyar szóbelim akkor olyan 380 körül lesz a pontom de a magyar szerintem nem lesz max..az angol az esélyesebb,van nyelvvizsgám szóval nem lesz nehéz szerintem. :) Rendben,ha tudok valamit akkor írok,ha te is tudsz valamit akkor írj ide! :)
2012. jún. 23. 15:40
 12/18 A kérdező kommentje:

[link]

ha lentebb tekersz, a jogról is lesz szó. azt írják, hogy nem várható nagy növekedés...hát remélem a próféta beszél belőlük! ;)

2012. jún. 23. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon remélem.:) Kiszámoltam hogy ha reálisan gondolkozok akkor olyan 359 pontom lesz. Ha 100al emelik a tavalyit akkor is bőven jó.. :)
2012. jún. 23. 18:33
 14/18 A kérdező kommentje:

[link]

ide is érdemes lesz benézni, hátha lesznek válaszolók :)

eddig mindenhol 360at mondtak...

2012. jún. 23. 18:38
 15/18 A kérdező kommentje:

vicces, vagy mindkettőnket felvesznek és csoporttársak leszünk, vagy egyikünket sem...bízom benne hogy első fog bejönni! ;)

ha jól vettem ki a szavaidból, még nem szóbeliztél?

2012. jún. 23. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen,még nem szóbeliztem. Egyedül az emelt törit tudtam le. Majd hétfőn lesz a nyitónk és vagy hétfőn v szerdán leszek,remélem hétfőn letudom a magyart és az angolt és vége. :)
2012. jún. 23. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Voltam szóbelizni,100% lett az angolom a magyar pedig 98% a szóbeli. És így végül 366 pontom lett jogra. :) Remélem elég lesz. :)
2012. jún. 28. 13:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy, gratula! ;)

Jajj, nem tudom te hogy vagy vele de én már úgy izgulok! :) Már kevesebb mint egy hónap és kiderül...Már kérdezni akartam csak mindig elfelejtettem: debreceni vagy? :)

2012. jún. 28. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!