Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így még ki tudom javítani a...

Így még ki tudom javítani a jegyeimet?

Figyelt kérdés
Hello.Nyolcadikos vagyok.A bajom az hogy bioszból már most van két 2-em.Szerintetek így ki tudom javítani a jegyeimet?Volt kettesem kémiából és matekból is,de kémiából azóta összekaptam két 4-t ,matekból meg azóta van egy 5-m.Meg talán egy 4,de az nem biztos.Bioszból pedig a kettesem előtt a tz 5 lett.Alapjában véve túl hülye nem vagyok.De a bioszt amúgy utálom,néha nagyon,de mikor felelek akkor meg ez félelemmé változik.Egyszer feleltem bioszból,és nagyon megijedtem,az elején azt hittem elájulok,utána meg majdnem sírtam.Angolból,töriből,irodalomból,nyelvtanból, föciből 5 vagyok,fizikából 4 és 5 között,de a tanár azt mondja hogy inkább 5.Az egyik angoltanár pedig elküld szeptemberbe felsőfokú szóbelire,mert szerinte meg tudom csinálni.Töriből,angolból versenyeken is voltam,jó eredménnyel,angolból középfokú megvan és itthon egyedül tanulok oroszul,ami elég jól megy.Kémiából megyek javítok még kövi héten.Szóval elhiszitek hogy alapjában véve értelmes vagyok és nem vagyok lusta ?Bocsi hogy ilyen sokat írtam,csak szeretném tudni hogy mit gondoltok,mert nekem kb.most olyanok vagytok mint egy ítélőbíróság.A jegyeim alapján bioszból ,matekból,kémiából hanyas lehetek még?Ha mondjuk kémiból felelek ötösre még 1x.
2012. máj. 26. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
32%

annyi amennyire az átlagod kijön. vagy amennyire a tanárok szeretnek/utálnak.

elvettél egy percet az életemből és ezt már senki nem tudja visszaadni.

55/F

2012. máj. 26. 13:15
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos ezt mi nem tudjuk megmondni, az egész évi átlagodtól függ, az se mindegy, hogy azok a kettesek milyen jegyek, piros vagy kék, illetve mennyire voltál szorgalmas, meg persze a tanár jóindulata
2012. máj. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!