Ilyet lehet csinálni érettséginél?
én úgy tudom, hogy akkor fizetni kell érte.
csak akkor nem kell, ha szintemelő vizsgát teszel, szóval ha emelt szinten érettségizel újra belőle
attól függ. én úgy tudom h javító érettségit CSAK AKKOR csinálhatsz, ha a kezedben van az érettségi bizonyítványod. azaz h 11.ben csináltad előrehozottba, akkor 12.ben nem csinálhatsz még javítót belőle (mert nincs érettségi bizonyítványod). de ha 12. év végén csinálod, akkor a következő tanévben csinálhatsz (ősszel is akár).
én is javítani akartam a 11.es előrehozottat, és nem engedték, mert nincs még érettségi bizonyítványom. (szintén infóról van szó)
Hadd ne írjam már le az összes esetet, adjál kicsit több információt.
Hányadikos vagy most?
Milyen szinten vizsgáztál?
Szóval:
10.-es vagyok, most írtam meg májusban az infó érettségit. Szóbeli 19-én lesz. Még nem tudom az írásbeli eredményt, de tegyük fel, hogy összesen a szóbelivel együtt lesz 82%.
Ha így megvan az érettségi, akkor 11.-ben javíthatok majd belőle, hogy mondjuk 90% legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!