DE neptunban ha egy üzenetre kattintok akkor megakad és utána semmit se lehet csinálni, miért?
Figyelt kérdés
A neptun más részei működnek, az üzenetekkel tegnap óta csinálja ezt.2012. máj. 15. 12:37
1/8 A kérdező kommentje:
2012. máj. 15. 12:40
2/8 A kérdező kommentje:
az újabb fejlemények szerint csak olvasatlannál csinálja
2012. máj. 15. 13:00
3/8 anonim válasza:
Nekem semmi ilyet nem csinál...
Viszont nekem is volt már hogy szarakodott, egy héttel később amikor felnéztem, már semmi baja nem volt.
Lehet hogy nálad is rendbe jön magától.
4/8 A kérdező kommentje:
Remélem, bár az nem lenne jó ha csak egy hét múlva tudnám olvasni az új üzeneteket. :(
2012. máj. 15. 14:09
5/8 anonim válasza:
Esetleg ha nagyon sürgős kérdezd meg a TO-n. Bár azok úgyse tudnak soha semmit...
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, meg általában nem túl segítőkészek, oda vissza küldözgetnek az irodák közt, az egyik irodában azt mondják h a másik irodában intézik, a másikban meg azt h az egyikben, sőt van h 3 iroda mutogat egymásra. :D
2012. máj. 15. 14:44
7/8 A kérdező kommentje:
Törlődtek az új olvasatlan üzenetek. :/
2012. máj. 21. 20:27
8/8 anonim válasza:
Én is DE Neptunos vagyok, nekem sem adta ki az üzeneteket,délelőtt félóráig nem bírta kiadni a felvett vizsgáim sorát..úgyh nemtudom mi az oka,de zavaró..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!