Egyetemisták! Van itt olyan, aki szereti azt a szakot, amire jár?
Hát én nyugodtan le merem írni a szakot, mivel ide több százan járunk :) pénzügy és számvitel szakra járok 1 éve, a PSZF-re. Én nagyon szeretem, mert megtaláltam azt ami érdekel és amivel foglalkozni szeretnék. Konkrétan ugye könyvelőnek tanulunk, és engem nagyon érdekel ez a szakma. Mindig is imádtam a matekot, és ez most is így van. A számvitelt is nagyon megszerettem. A kulcs az egészben nálam az volt, hogy annyira életszerű az egész. Hiszen amit most tanulunk könyvelést, én majd az életben is azt fogom csinálni, a munkahelyemen. Én a gimiben is azt utáltam, aminek semmi hasznosíthatósága nem volt.. Jó oké, látókörbővítés és művelődés stb, de engem valahogy nem vonzott se a filozófia, se a különféle ismeretlen angol írók művei.. Tehát én ezért szerettem meg a szakomat, mert itt végre azt tanulom ami az élethez kell. A gazdasági dolgok, a pénzügy és társai nagyon érdekesek számomra, hiszen ez a világ mozgatórugója :)
Persze sokan szidják nálunk is a sulit, a tanárokat, úgy az egészet, de aki csak bukdácsol és szív mert nem tanul, attól én is nem is várok pozitív gondolatokat. Én nagyon szeretem, a szakot, az iskolát, az egészet :)
kívánom, hogy te is olyat találj, amit szeretni tudsz majd és élvezettel tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!