Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az ELTE-re felvesznek...

Ha az ELTE-re felvesznek biológia alapszakra, akkor minorként felvehetem a japánt?

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon vagyok még benne a témában. Kérlek világosítsatok föl!
2012. máj. 22. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
bocsi, de ebben sem értek egyet veled :) nem ismerek ugyan minden ilyen nyelvszakot, de pl az oroszt igen. ott minimum elvárás a nyelvvizsga, még sokszor minorosoknak is. tanultam minorként és 1 hónap alatt igen komoly szintre jutottunk. illetve kellett volna jutni, de ez nem mindenkinek sikerült. ez viszont már nyelvérzék, szorgalom és alkalmazkodás kérdése :) nem tudom pontosan, de hallottam olyat, hogy a főszakosoknak már első évben kell vizsgát tenni, ha meg nem sikerül, akkor... de ez lehet, hogy csak a mi egyetemünkön van így... szóval, ezeknek a nyelvszakoknak sincs kevesebb haszna/értéke, mint a többi nyelvszaknak. már csak azért sem, mert általában olyanok tanulnak ilyesmit, akik baromira bele vannak esve a témába/nyelvbe/országba. gondoljunk csak arra, hogy általában nem oktatják suliban, hanem egyénileg kezdenek el érdeklődi az emberek. mint pl az én testvérem is az egyik ázsiai nyelv iránt. úgyhogy, meg kell védjem őket :)
2012. máj. 26. 22:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. máj. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!