Debreceni Egyetem építészmérnökei, hogy ment a rajzalkalmassági?
nektek, akiket már felvettek, hogy mentek a feladatok (márha ilyen feladatok voltak, mint idén)?
nem jártam előkészítőre, szóval csak így lesz ami lesz alapon elindultam..
a kompozíciós feladat egész jól sikerült (húzok a rajzolás felé, nem okozott problémát, nem lóg ki a papírról, középen van, elég valósághű, pl tudom hol nem látok rá a tetejére, tónusoztam, szinte kész lett), az emlékezetből rajzolósnál kicsit bepánikoltam mikor meghallottam, hogy 20 percem van és elfelejtettem amit 10 percig néztem (a tetőre nem lehetett a rajzomon rálátni mindenesetre, mert szemmagasságból készült a kép, de csak vonalrajzig jutottam el és még abból se a részletgazdag fajtájáig), a térrekonstrukcióst nem tudom szakértői szemmel értékelni (szerintem szép lett xDD), a vetületesekből a testből-vetületes sikerült, de a vetületből-testes nem.
Így milyenek az esélyeim?
Szia, bocs, hogy ilyen megkésve :D
Sikerült a rajz, bár a ponthatár felett 2 ponttal mentem át :D hátrányt jelentett, hogy nem volt még gyakorlatom az ilyen feladatokban, szerintem a pontok 80%a a kompozícióból volt... :DDD
Így utólag tudom ajánlani mindenkinek az előkészítőket, vagy legalábbis érdemes utánanézni a neten feladatoknak. Rajzkészség meg kreativitás ide-oda, önmagában ennyivel rizikós nekiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!