Jövőhéten lesz a Széchenyi Egyetemen (Győrben) a rajzalkalmassági vizsgám. Tudnátok valami bíztatót mondani? Esetleg aki volt már, milyen tapasztalata van?
hát igen azt én sem tudom mennyire szigorúak. az első rész szerintem nem volt annyira vészes, bár nekem is remegett a kezem. nekem az árnyékolás nem volt egyértelmű, mert pl ahol én ültem onnan nézve volt vetett árnyék is de nagyon homályosan. nem tudtam mit kezdjek vele.
valóban iszonyatosan csúnya volt az a kocka, de arra gondoltam hogy ha náluk ez a színvonal, akkor csak nem lesznek annyira szigorúak. amúgy szerintem maga a feladat nagyon egyszerű volt. ilyen könnyűt még nem is csináltam előtte.
valószínűleg nem kellett sem háttér, sem tónusozás, sem árnyékszerkesztés. ezt minimum oda kellett volna írni, de amúgy aki velünk volt tanár, az elmondott mindent rendesen, és ő sem mondta hogy kellene még valami. nem is lett volna
(véletlenül elküldtem)
...szóval nem is lett volna rá elég az idő. itt csak a térlátás felmérése volt a lényeg.
na mindegy, majd meglátjuk. kíváncsi vagyok mire lesz ez elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!