A Leövey gimnáziumba tényleg kötelező a tornadressz tesin?
Tudom hogy már volt ilyen kérdés és nem is egy, de mindenhol mást olvasok, meg sok ismerősöm is mondja hogy tényleg kell oda a dressz, de valaki meg azt mondja hogy nem kell. Unokatesóm ismerősétől megkérdeztem hogy kell-e oda dressz de ő azt mondta hogy elméletileg nem, mert ő nem jár be tesire mert egész éves felmentése van a gerince miatt.
Most akkor tényleg kell vagy nem? Azért szeretném ilyen hamar megtudni mert felvettek oda és már kéne hogy keressek dresszt mert 178 cm magas vagyok 65 kg vagyok és tudtommal erre a méretre nem nagyon van már dressz, és ha tényleg kell oda akkor már most kezdhetek keresni dresszeket hogy legyen. Köszönöm előre is a válaszokat. A hibákért elnézést kérek de sietnem kellett az írással.
Akkor mégis lesz ősztől heti 5 tesióra?
Kíváncsi vagyok hogy tudják kivitelezni, én személy szerint örülnék, nem engem érint, a lányom kevésbé örül, de pillanatnyilag semmit sem mozog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!