2,29-es átlagra megakar buktatni a német tanárom. Mit tegyek?
Jővő hét folyamán kapom meg a BTM-es papírt. Nagyon nehezen megy a tanulás. 3-4 órákat kell tanulnom egy tantárgyra, és így sem kapok jó jegyeket.
2 oldal szavait kell megtanulnom (egy szóhoz 3-4 alak tartozik --> múltidő), pénteken szólt, hogy hétfőn doga. Viszont nem csak németet kell tanulnom hétfőre. Nem tudom, mit tegyek, mert nem hiányozna egy egyes...
Hát kezdetnek kapcsold ki a gépet és ülj le tanulni. Az a 2 oldal soknak látszik, de nem az. Pillanatok alatt meg lehet tanulni. Csak ne úgy ülj le, hogy te ezt nem tudod, nem megy, nem érted, sok, így úgy amúgy . Mert akkor tényleg nem fog menni. Oszd be az időd.
Nem hiszem, hogy az a tanár direkt szívat téged, maximum te hiszed azt. Most szépen ülj le és tanulj. Azzal nem vagy előrébb, ha itt sajnálod magad és fel vagy háborodva, hogy de szemét a tanár. Azt a dogát akkor is meg fogja íratni, de te is tudod, hogy jobban járnál, ha inkább készülnél.
Nem kell görcsölni, inkább tanuljál. Ha nem jön össze, te akkor is megpróbáltad.
Egyébként 2,29-re nem szoktak megbuktatni, max azt tudom elképzelni, hogy kevés jegyed van, és egy egyes nagyon lehúzná az átlagod.
Egyébként, ha a diák igyekszik, a tanár mindig ad egy utolsó esélyt.
Tanultam délután, holnap is fogok. Nem akarom sajnáltatni magam, csak félek, mert elég érdekesen adja a félévi, és év végi jegyeket...
Amúgy a jegyeim: 1,4,1,5,2,2,1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!