Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen lesz az idei német...

Milyen lesz az idei német érettségi? Hogyan készültök?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan mint az elöző éviek. :) Különösebben nem készülök rá, megy a német, majd a szóbelire megtanulom a tételeket. :D De ne kövesd az én példám.
2012. ápr. 29. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

én tavaly voltam májusban középen (előrehozott) az egész 90% lett de sokkal jobb is lehetett volna ha nem lett volna olyan genya a 3. hallásértés... 30/26 ot kaptam a hallásértésre és az vitte le az egészet..na mindegy is a lényeg az hogy megvan.

volt egy könyvem ilyen zöld puhatáblás A/4 méretben az volt hogy készüljünk az érettésgire vagy valami iylesmi... na azt végigoldottam, leveleket írtam összességében napi 2 órát foglalkoztam vele aztán ennyi. a szóbelin nagyon nagyon nagyonjószívű volt a tanárnéni :D

2012. ápr. 30. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is csinálok gyakorló feladatokat, mindennap foglalkozok vele, és én is előrehozottan csinálom.
2012. ápr. 30. 12:11
 4/4 Gruffacsór válasza:
Kedvenc filmek, sorozatok, mesék (amiket magyarul már kívülről fújok) nézésével - mondjuk pihenésként két feladatsor között. Így mindig pontosan tudja az ember, hogy miről van szó, könnyebb új szavakat és un. paneleket tanulni (különösen ha ugyanazt megnézed többször), amik nagyon jól jönnek fogalmazásnál is, meg szóbelin is (persze az kicsit odébb van még)
2012. máj. 5. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!