Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várható ponthatárok, valaki tipp?

Várható ponthatárok, valaki tipp?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most ,hogy megemelik a ponthatárokat, ti mennyire számítanátok mentőtiszt szakirányon debrecenben tavaly 280 volt, pécsen pedig 340. debrecenbe tavaly felvettek volna, de más szakra mentem. Szerintetek mennyivel fog emelkedni? illetve nem igazán követem a politikai életet, nem tudjátok mit mondtak egészségügyi szakírányokal kapcsolatban kevesebb lesz a férőhely vagy esetleg több?

2012. máj. 18. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a Debreceni Egyetem Egészségügyi karra járok, igaz nem mentőtisztire. Szerintem most se lesz sokkal több, mert idén is majdnem minden szakon dupla annyi embert vettek fel mint az irányszámok. Maximum 300 pontra tippelek.
2012. máj. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!