Szerintetek lenne esélyem a kőbányai Szent Lászlóba?
Figyelt kérdés
7-es vagyok, egy nemzetiségi iskolába járok, és ha minden jól megy, akkor jövőre megvan az alapfokúm németből. Elég erős iskola, így 4,8 lesz idén a átlagom. Végig kitűnő voltam egészen 6-ig, akkor váltottam iskolát, de akkor is megtartottam a 4 egész fölötti átlagot. A Szent Lászlóba a magyar-olasz tagozat érdekelne. Vélemények? Egyébként a közeljövőben antropológiával vagy esetleg régészettel szeretnék foglalkozni. És ha szánnátok rám egy kis időt, és leírnátok a fontosabb tudnivalókat a suliról, azt megköszönném. És, bocsi a regényért, de mindent összeakartam foglalni
13/L
2012. máj. 18. 17:56
11/12 anonim válasza:
Nem csak az első 100-at írták ki :) Én pont 100. voltam és még utánam is vettek föl az olaszba :D Szerinte simán felvehetnek. Igaz én minden évben kitűnő voltam, de csak 71 pontos központit írtam. Mivel ebben az évben nehéz volt a központi, a következő könnyű lesz. Ha azzal elértek 80-nál több pontot akkor simán felvesznek titeket :)) Persze ez csak egy tipp. Csak egy dologra figyeljetek: a központi a lényeg! Gyakoroljatok rá, ha tudtok. A jegyek csak mellékesek az sokkal kevesebb pontot ér, mint a felvételi. Remélem 2 év múlva egy suliba fogunk járni! :DD
12/12 anonim válasza:
Ha még érdekel a Szent László, írj nyugodtan privit, olaszos vagyok, amiben tudok, segítek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!