Mi a véleményetek a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumról (Szeged)?
1.vagyok
amúgy én is azt hittem,h.jelentkeznél oda,azért kérded ezt.de már értem h.csak kiváncsi vagy mit gondolnak a sulidról.
tartom a véleményem.szerintem elég erős és neves suli.jó esélyed lehet innen a továbbtanulásra.szerintem a jegyeid is ezt mutatják.szóval hajrá.!
Őszintén, mit akartál megkérdezni??
1., Továbbtanulás előtt bizonyára elmondták milyen a suli, mik a követelmények, milyen a továbbtanulási arány, stb.... Biztos voltál nyílt napon, meséltek róla a volt tanáraid is..
2., Ha már egy évet végigcsináltál benne, tudod milyen.. Te érzed igazán mennyit tanultál azokért a jegyekért, és érzed azt is mennyit kellett volna dolgozni, hogy az a pár 4-es is 5-ös legyen..
Egyébként az elsős bizi nem számít, még a másodikos sem.. Továbbtanulásnál a 3. év végét és a 4. félévet veszik figyelembe, illetve számítják át pontba. És az érettségit is jól kell megírni. Számít a nyelvvizsga is.
Mint ahogy azt már korábban írták, nívós suli, de ez még nem egyenlő azzal, hogy oda vesznek fel, ahova akarod.. Hasonló teljesítményt kell még nyújtanod 3 évig, majd 5 évid a tripláját.. Sokszor 1 felsőoktatási vizsga felér 1 érettségivel. Ezt tudják, akik ezt csinálják.
Szóval, remélem erre voltál kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!