Tényleg csak kérdez, és nem tanít a szent istván gimnázium?
7. b-s leszel?:)))))))))
Miklós Zoltán lesz az ofőd?:) Utánam jössz, ehhe, én msot érettségiztem, 12. b-s voltam. :) Nem tudom, kik lesznek a tanáraid, MiZó jó matek- és kémiatanár, szóval ezekkel a tárgyakkal nem lesz gondod. Ha magyarból Kovács Ilonát kapjátok meg, akkor gatya fel, az elején ijesztő lesz a néni, de a tudása hatalmas, kicsit pofára osztályoz, de ha megtanulod, amit lead, érettségin se lesz gondod semmiből. Ha a töritanárotok Kósa lesz, nyert ügyetek van mindenféle szempontból. :) Ehhe, megkapjátok a szekrényünket.. lesz benne egy kis ajándék, majd az évek múlásával minden értelmet nyer belőle. ;)
Jajj, ez olyan fura.. de szép 6 évet kívánok neked.:)
Egy elődöd^^
(egyébként pl. tőlünk 1 ember nem vettek fel oda, ahová jelentkezett egyetemre, szóval.. jó helyre fogsz kerülni azért)
köszi:) amugy megkaptuk az üzenetet, köszönjük, bár egy-két dolgot nem értek...azt tervezzük, hogy kifestjük a szekrényt:)
Utódod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!