A Budapesti Szent István gimnáziumba milyen átlag kell év végén hogy a beiratkozásnál ne azt mondják hogy nem veszünk?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 07:48
1/7 anonim válasza:
ha jól emlékszem- és azóta nem változtattak rajta- akkor 4,0. de ha ez megvan nem kell aggódni, mindenkit felvesznek oda és benn is tartják.
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz rendes robi ( én is robi vagyok :D )
2012. máj. 10. 22:42
3/7 anonim válasza:
(nem dicsekedésképpen) nekem 4,8 as átlaggal (asszem ) 2.ként jutottam be 6 évfolyamos term. tudomány tagozatra. mondjuk, itt a felvételi nagyon sokat számít
4/7 anonim válasza:
de ez a félévi bocs az évvégit még nem tudom :)
5/7 anonim válasza:
nem verseny ez, hogy ki az első...
6/7 anonim válasza:
az átlagot nem tudom, de csak négyeseid meg ötöseid lehetnek. ha van egy hármasod akkor már hívat az igazgató, de úgyis felvesznek :) mellesleg én is istvános leszek jövőre :D
7/7 anonim válasza:
Azt mondják hogy kitűnőnek kell lenni, de inkább a felvételi számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!