Gáz ha érettségire nem húzok fekete nadrágot?
Sima kék farmer, egy szép alkalmi blúz (nem sima fehér, alul fekete, felül fehér és elöl fűzős) meg egy csinos cipővel bemegyek írásbelire?
3 napig ott szenvedtem "gála ruhában" 40°C van a suliba és a felnőtt tagozatosok meg fekete pulcsiba és farmerbe oda jönnek. Természetesen a vizsgabizottságot megtisztelném azzal hogy felöltözöm rendesen, de írásbelin úgyis a saját tanáraink vannak csak ott. :S
Fekete halásznadrág? Én abba mentem szóbelizni tavaly a nagy melegre tekintettel :)
Szerintem nyugodtan mehet írásbelire is valami könnyedebb, de ünnepélyes szerelésben.
Utolsó vagyok..
Igazából egyet értek. Egyesek mintha bálba készülnének, pedig minek. Én egy farmerban, meg fehér ingben mentem szóbelire is, azt mégsem zavartak el. (Inkább az öltözzön ki, aki nem tanult, hogy azért mégiscsak kapjon pár pontot a jó benyomásra.:p)
én szeretek kiöltözni (pedig én fiú vagyok).:D
suit up!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!