Milyen szakmát válasszak? És az ajánlott szakmához ajánljatok légyszíves konkrét felsőoktatási intézményt!
A személyiségemről:
Gyűlölöm a reál tantárgyakat, és s*ar is vagyok belőlük, de a humánokból nagyon jó vagyok! Pl. fogalmazás írásnál, műelemzésnél nem is gondolkozok, csak írom ami jön és mindig 5.
Beszélek középfokon angolul, franciául, és alapfokon oroszul.
Személyiségem szempontjából INFJ avagy INFP vagyok, nyilas, de erős rák transzcendenssel.
Rajzból is eléggé jó vagyok.
Nem akarok olyan szakmát, ahol egyenruha kell, ahová be kell járni reggelre. Inkább a kötetlenebb munkaidő, otthoni munka, ilyesmi.
Sportolok is.
"Nem akarok olyan szakmát, ahol egyenruha kell, ahová be kell járni reggelre. Inkább a kötetlenebb munkaidő, otthoni munka, ilyesmi. " Ilyen max. neten keresztül van de azok nem megbízhatók vagy nyersz a lottón és főnök leszel egy cégnél... / de az se neked való/
INFJtés INFPt nem tudom mi a horoszkónak nincs köze hozzá.
Ha humán tárgyakból rajzból és tesiből vagy jó akkor
eddigiek vagyok
pedig ha humánból vagy jobb ilyenekbe kell gondolkodni...
esetleg jogász pcszhigológus pchszihiáter stb...
de ezt neked kell eldönteni nem nekünk..
ha azt mondanánk hogy legyél vonatkerék pumpáló az lennél?
Sziasztok!
Én is kb ilyen vagyok a humán megy de a reál ból csak 3-as szint...
Szeretnék katona lenni vagy valamilyen fegyveres erőhöz tartozni, nem tudom mennyi esélyem lenne így, vagy ti mit javasolnátok?!. (BOCSI kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!