Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyi az "esélye"...

Szerintetek mennyi az "esélye" hogy felvesznek felsőoktatási intézménybe?

Figyelt kérdés

Szóval a 4 év alatt 4,5-4,8-as átlagom volt :) a Próbaérettségijeim 4-es, 5-ös lett :) De az érettségitől nagyon félek, főleg az írásbelitől. Az az igazság, hogy még abban sem vagyok biztos hogy felsőfokú szakképzésre felvesznek-e. Ezért szeretnék egy "reális" választ, hogy szerintetek milyen esélyeim vannak a BGF-es felsőfokú szakképzésnél( banki szakügyintézőt jelöltem meg 2. helyen amúgy)

(és persze feltételezve hogy 4-esnél rosszabb érettségit nem írok :))

2012. ápr. 26. 20:41
 1/2 Katona895 válasza:
Hát a szakképzésre valószínű hogy felvesznek, de arra figyelj hogy a szakképzések nem adnak diplomát csak okj-s papírod lesz... Ilyen eredményekkel beadhattad volna BSC képzésre is a jelentkezésedet max nemsikerült volna. A pesti vagy a salgótarjánira adtad be?:D
2012. ápr. 27. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Jelentkeztem egyetemi diplomás képzésre is. Tudom hogy felsőfokú "csak egy papírt" ad. :) De érzem hogy oda nem fognak felvenni :) A túljelentkezések és had ne soroljam mik miatt :) Amúgy a Budapestire jelentkeztem :P
2012. máj. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!