Fáncsi91 kérdése:
Tényleg olyan vészes az éretségi?
Figyelt kérdés
Középiskolában mindig 4-es körüli voltam. Vajon mehet az éretségi?2012. máj. 7. 06:07
1/5 anonim válasza:
EreTTsegi.
Nem veszes, akkor para, ha tovabb akarsz tanulni es szamit a pont.
De ha a kettesre jatszol akkor mar most kibonthatsz egy uveg pezsgot, mert ha nem vagy rosszba a tanaraiddal akkor tuti atrugdosnak.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha van egy kicsi szorgalmad és az évek során tanultál valamennyit, sima ügy.
3/5 anonim válasza:
ezzel a helyesírással vészes lesz. én általában 3,5 körül voltam középsuliban, de az érettségin vagy ugyanúgy teljesítettem, vagy jobb lett.
4/5 anonim válasza:
Ma már minden hülyegyereknek van érettségije.
5/5 anonim válasza:
az a baj hogy olyan hülye gyerek is van sok akinek nincs. Se vele se nélküle nem ér sokat az ember. Kell mellé egy jó szakma is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!