Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan találhatnék a szakdolgo...

Hogyan találhatnék a szakdolgozatomhoz céget?

Figyelt kérdés
A témám pénzügyi helyzet elemzése és kellene egy konkrét cég, amelyen keresztül bemutatom. Ha valamelyikőtök esetleg tud olyan céget, ahol segítenének nekem kérem jelezze. Köszönöm!
2012. máj. 3. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell megtalálnod.. mért nem azt választod ahol gyakorlaton voltál?
2012. máj. 3. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:

melyik megyében keresel?

(nem mindegy)

2012. máj. 3. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem írj egy levelet a környékeden levő cégek pénzügyi-gazdasági vezetőinek(ez szerintem cége válogatja,minden cégnél máshogy hívják, pénzügyi vezető, gazdasági igazgató,gazdasági osztályvezető, gazdasági részlegvezető, stb.)A levélben írd le részletesen és pontosan,hogy te vagy X.Y., Z egyetem(vagy főiskola) Q karának S szakán tanuló akárhányad éves hallgató, és jövőre diplomázol(gondolom,mert ha idén diplomázol,akkor az egésszel nagyon,de nagyon el vagy késve,hiszen az egyetemek túlnyomó többségén már rég le kellett adni a szakdolgozatot - köttetve, az oktatóval(konzulenssel) és a bírálókkal,opponensekkel elfogadtatva))

Amúgy ha megmondod melyik megyében laksz, és mégis milyen típusú cégre gondoltál(magyar vagy külföldi multi,és mivel foglalkozzon úgy mégis, mondjuk a wellnesstől a műanyag-feldolgozásig),akkor megpróbálhatok segíteni...magyarul: csinálhatok egy google-keresést a témában...

2012. máj. 3. 09:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdemes egy ismerős céget keresni, mert a pénzügyi helyzethez kell a mérleg és az EK. Ráadásul egy konzulens is kell a cégtől, aki segít eligazodni a cég számai között.

Egyéb esetben kezdődhet a házalás.

2012. máj. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!