Hogyan találhatnék a szakdolgozatomhoz céget?
melyik megyében keresel?
(nem mindegy)
Szerintem írj egy levelet a környékeden levő cégek pénzügyi-gazdasági vezetőinek(ez szerintem cége válogatja,minden cégnél máshogy hívják, pénzügyi vezető, gazdasági igazgató,gazdasági osztályvezető, gazdasági részlegvezető, stb.)A levélben írd le részletesen és pontosan,hogy te vagy X.Y., Z egyetem(vagy főiskola) Q karának S szakán tanuló akárhányad éves hallgató, és jövőre diplomázol(gondolom,mert ha idén diplomázol,akkor az egésszel nagyon,de nagyon el vagy késve,hiszen az egyetemek túlnyomó többségén már rég le kellett adni a szakdolgozatot - köttetve, az oktatóval(konzulenssel) és a bírálókkal,opponensekkel elfogadtatva))
Amúgy ha megmondod melyik megyében laksz, és mégis milyen típusú cégre gondoltál(magyar vagy külföldi multi,és mivel foglalkozzon úgy mégis, mondjuk a wellnesstől a műanyag-feldolgozásig),akkor megpróbálhatok segíteni...magyarul: csinálhatok egy google-keresést a témában...
Érdemes egy ismerős céget keresni, mert a pénzügyi helyzethez kell a mérleg és az EK. Ráadásul egy konzulens is kell a cégtől, aki segít eligazodni a cég számai között.
Egyéb esetben kezdődhet a házalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!