Semmiképp se menj oda és semmiképp se hidd el amit írnak magukról. Amikor én jelentkeztem oda azt hittem, hogy ez egy nagyon jó iskola, hiszen mennyi profilja van (nyelvi előkészítők, biológia, közgáz, infó, műszaki, stb. képzések), de az egész egy hatalmas átverés. Infóból weblap készítést ígértek, ilyen meg olyan vizsgára való felkészítést... Na hát ezekből az lett, hogy 0, azaz NULLA teljesült. A nyelvoktatás katasztrófa - egy-két tanártól eltekintve, de semmi se garantálja, hogy a jó tanárokat kapod ki. A legtöbb osztálytársamnak külön tanárt kellett fizetnie, pedig heti szinten több, mint 10 óránk volt. A tanárok többsége hihetetlenül lekezelő és bunkó. Ha önálló gondolatod van, ami nem egyezik az ő álláspontjukkal, minimum büntetésként kinevetnek, gyakorlatilag lehülyéznek vagy esetleg karót kapsz. Ha valami szabályt megszegsz - jelzem, hogy a tanárok a saját játékszabályaikat nem tartják be - ,azt SOHA ne emlegesd fel, mert irány az igazgató, aki abszolút nem kíváncsi a véleményedre és az érveidre, szóval az ítélet minden esetben a tanár javára fog eldőlni.
Összességében ez egy gyűjtő iskola. Rengeteg diákkal és sok tanárral. A képzések alacsony színvonalúak - tisztelet a ritka kivételnek. Ha jó osztályod van akkor viszonylag könnyen elviselhető. Ha ide akarsz járni számolj azzal, hogy külön tanárokra vagy képzésekre lesz szükséged, hogy sikeres érettségit tegyél majd.
Én javaslom neked, hogy keress másik intézményt, és legyél mindenképp körültekintő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!