Szerintetek SZÜLÉSZNő szak mellé mi lenne jó másoddiplomának?
Figyelt kérdés
Lehet főiskolai/egyetemi képzés is, és FSZ is :)2012. ápr. 23. 20:25
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az építő választ -.- Sokat segített :D
2012. ápr. 23. 21:37
3/5 anonim válasza:
Szülésznő mellé nem érdemes másoddiplomát csinálni ha kórházban akarsz dolgozni. De lehet dietétika, védőnői, dipl ápoló vagy valamilyen eü képzés ha tanítani akarsz. De ha teljesen mást akarsz a jogtól kezdve a közgázon át az építésig bármit lehet másoddiplomaként.
Igazából a kérdésed nem elég konkrét ezért ez a válasz.
S igen az FSZ nem diplomás képzés ezért nem is lehet másoddiplomának nevezni. Az egy szakmai képzés és alacsonyabb szintű mint pl a szülésznői diploma.
4/5 _Girl_ válasza:
Én a szülésznőn gondolkodok második diplomaként.
Ahogy utánaolvastam, van pár olyan tantárgy,amit már korábban tanultam, ilyen esetben el lehet fogadtatni a tantárgyakat?
5/5 anonim válasza:
Girl.. igen lehet elfogadtatni.. kérdés,hogy az adott egyetem adott szakán mit fogdannak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!