Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Évzáró után meddig vannak...

Évzáró után meddig vannak nyitva az általános iskolák?

Figyelt kérdés

Gondolom hogy ez iskolánként változó lehet.Csak úgy általában mikor zárnak be nyárra az iskolák?

Évzáró után pár napig még lehet menni?

Ügyintézés miatt kérdezem.

2012. ápr. 21. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én úgy tudom h egész nyáron nyitva van délelőttönként (titkárságon sztem dolgoznak). vagyis nálunk így van, bár ez középiskola...
2012. ápr. 21. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk minden héten egy nap volt, amikor nyitva volt(talán szerda). Érdeklődd meg, ők meddig vannak nyitva.
2012. ápr. 21. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 21. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig nyitva van,mivel az érettségik miatt nem azonnal van a tanároknak nyári szünet,de amikor azt le is tudják a tanárok,akkor meg már szinte jönnek a pótvizsgák időszakai.... De különben is,titkárság az,ha nem is minden nap,de van.
2012. ápr. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!