Nyilvánosságra hozták a felvételi jelentkezők számát szakonként. Ennyi pénzes van idén vagy ez mi?
Corvinus egyetemen nagyjából ugyanannyian,néhol,mint az angol nyelvű képzésein még többen jelentkeztek,mint az elmúlt években dacára,hogy ott például 690.000 Forintot kell fizetni félévenként,illetve a többi szak is drágább és ígyis százával jelentkeznek az emberek.
Ti amúgy hova jelentkeztetek?
srácok, én a műegyetemre jelentkeztem.
nekem ez az álmom.
mindenkinek szurkolok hogy sikerüljön amit szeretne ilyen körülmények között is.
Nekem a Corvinus az álom,amúgy szívből kívánom,h bekerülj BME-re.
Legujabb hír,hogy jövőre nem lesz egyáltalán támogatott jogászképzés... szeressük szeretett kormányunkat
köszi! :) teperek is érte rendesen :)
a corvinuson belül mit jelöltél meg ? :)
.. szeretem a felvételi bizonytalanságait, szeretem hogy két héttel a határidő elött új törvényt fogadnak el, szeretem a lecsökkentett állami férőhelyeket, szeretem a magas tanköltségeket, HoffmannRózsa--én igy szeretlek. nem tudom ő mit csinálna az én vagy a ti helyetekben... utcára vonulna minden nap..egyszerűen felháborító, hogy ennyire semmibe veszik a jövő felnőtttjeit ( MINKET )és ilyen lehetetlen törvényeket hoznak.
Mivel tényleg a Corvinus a célom,elég régóta,ezért tepertem is,hogy felvegyenek.Ha netalán nem sikerülne az NG,akkor gazd.men-re mennék.
Azt meg felháborítónak tartom,hogy Magyarország EGYIK legerősebb és legnívósabb egyetemét akarják(?)integrálni.
Olvasgattam néhány kormány tervezetet,az egyikben például az van,hogy GTK menne BME-re,míg K és T-karok mennének ELTE-hez.Miért kell MO legnagyobb gazdasági egyetemével kezdeni,amikor dögivel vannak,olyan gazdasági főiskolák,amelyeknek diplomájuk tényleg nem ér annyit.
mert a fidesz baloldali fellegvárként tartja számon
ez politikai leszámolás semmi más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!