Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyilvánosságra hozták a...

Nyilvánosságra hozták a felvételi jelentkezők számát szakonként. Ennyi pénzes van idén vagy ez mi?

Figyelt kérdés

Corvinus egyetemen nagyjából ugyanannyian,néhol,mint az angol nyelvű képzésein még többen jelentkeztek,mint az elmúlt években dacára,hogy ott például 690.000 Forintot kell fizetni félévenként,illetve a többi szak is drágább és ígyis százával jelentkeznek az emberek.

Ti amúgy hova jelentkeztetek?

2012. ápr. 16. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
az szép...szerintem amugy nem lesz 480 a fizetős.lejjeb lesz.
2012. ápr. 19. 21:57
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

srácok, én a műegyetemre jelentkeztem.

nekem ez az álmom.

mindenkinek szurkolok hogy sikerüljön amit szeretne ilyen körülmények között is.

2012. ápr. 19. 22:58
 13/28 A kérdező kommentje:

Nekem a Corvinus az álom,amúgy szívből kívánom,h bekerülj BME-re.

Legujabb hír,hogy jövőre nem lesz egyáltalán támogatott jogászképzés... szeressük szeretett kormányunkat

2012. ápr. 20. 19:19
 14/28 anonim ***** válasza:
az csak tervezet, nem 100%.
2012. ápr. 20. 19:28
 15/28 anonim ***** válasza:

köszi! :) teperek is érte rendesen :)

a corvinuson belül mit jelöltél meg ? :)

.. szeretem a felvételi bizonytalanságait, szeretem hogy két héttel a határidő elött új törvényt fogadnak el, szeretem a lecsökkentett állami férőhelyeket, szeretem a magas tanköltségeket, HoffmannRózsa--én igy szeretlek. nem tudom ő mit csinálna az én vagy a ti helyetekben... utcára vonulna minden nap..egyszerűen felháborító, hogy ennyire semmibe veszik a jövő felnőtttjeit ( MINKET )és ilyen lehetetlen törvényeket hoznak.

2012. ápr. 20. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:
max közgáz helyett mérnökire vesznek fel ki kell bírnom.
2012. ápr. 20. 19:52
 17/28 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy 480 felett leszel? :) Ennyire biztos vagy az érettségiben? :)
2012. ápr. 20. 23:22
 18/28 A kérdező kommentje:

Mivel tényleg a Corvinus a célom,elég régóta,ezért tepertem is,hogy felvegyenek.Ha netalán nem sikerülne az NG,akkor gazd.men-re mennék.

Azt meg felháborítónak tartom,hogy Magyarország EGYIK legerősebb és legnívósabb egyetemét akarják(?)integrálni.

Olvasgattam néhány kormány tervezetet,az egyikben például az van,hogy GTK menne BME-re,míg K és T-karok mennének ELTE-hez.Miért kell MO legnagyobb gazdasági egyetemével kezdeni,amikor dögivel vannak,olyan gazdasági főiskolák,amelyeknek diplomájuk tényleg nem ér annyit.

2012. ápr. 21. 13:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

mert a fidesz baloldali fellegvárként tartja számon

ez politikai leszámolás semmi más :)

2012. ápr. 21. 15:05
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
ez szánalmas. azért az iskolába ne vigyük a politikát... semmi logika nincs abban hogy széttrancsírozzák az elit iskolákat...
2012. ápr. 22. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!