Minden gimnáziumban van biológia óra?
Figyelt kérdés
Felvettek egy gimibe és kirakta tankönyv listát minden leendő kilencedik osztálynak, és meg néztem, de viszont nem találtam közte a Biológiát. Néztem mindenhogy, de még úgy sincs, hogy környezetismeret vagy ilyesmi. Lehetséges, hogy nincs biológia óra?2012. ápr. 11. 15:40
1/6 A kérdező kommentje:
Ha az számít valamit, akkor mondom, hogy nyelvi tagozat.
2012. ápr. 11. 15:43
2/6 anonim válasza:
A legtöbb gimnáziumban csak 10.-től van biológia.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó tudni. Nekem ilyen a biosz tanár nem is említett, pedig kérdeztük is, hogy 9-be mit tanulunk bioszon, ő meg rávágta, hogy a baktériumokat. Ezaz! Nem lesz biológia. xD
2012. ápr. 11. 16:09
4/6 anonim válasza:
Lesz biológia,10.ben és 11. ben,és igaza volt a tanárnődnek,a baktériumokkal fogjátok kezdeni.
5/6 anonim válasza:
10.től volt nekem is annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!