Van itt vki aki ismeri a Balatonalmádi kéttannyelvű gimnáziumot? Mit érdemes róla tudni?
Elvégeztem, felső fokú angollal és közép spanyollal gyarapodtam, életem legszebb 5 éve a sok tanulás ellenére is, örökre szóló barátságok, felejthetetlen élmények és nagyon sok tudás. Nem csak a felesleges infókat tanítják, ez az iskola az életre nevel!
Jelenleg első éves egyetemista vagyok az ELTE-n, rögtön középiskola után állátst kaptam egy neves modellügynökségnél a nyelvtudásom, talpraesettségem és szervezői készségemnek köszönhetően(Köszönöm Almádi!). Mindemellett csak a szoros baráti társaságomból öten mentek külföldre egyetemre: Innsbruck, Bécs, Krems, Milánó, Aberdeen... Ha jó lehetőségekre vágytok, segítőkész tanári gárdára, egy olyan helyre, ahol figyelnek RÁD, mint egyénre, akkor hajrá!
Nagyon sok mindent ennek az iskolának köszönhetek, és soha nem fogom elfelejteni az itt eltöltött éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!