Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt vki aki ismeri a...

Van itt vki aki ismeri a Balatonalmádi kéttannyelvű gimnáziumot? Mit érdemes róla tudni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 08:17
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elvégeztem, felső fokú angollal és közép spanyollal gyarapodtam, életem legszebb 5 éve a sok tanulás ellenére is, örökre szóló barátságok, felejthetetlen élmények és nagyon sok tudás. Nem csak a felesleges infókat tanítják, ez az iskola az életre nevel!

Jelenleg első éves egyetemista vagyok az ELTE-n, rögtön középiskola után állátst kaptam egy neves modellügynökségnél a nyelvtudásom, talpraesettségem és szervezői készségemnek köszönhetően(Köszönöm Almádi!). Mindemellett csak a szoros baráti társaságomból öten mentek külföldre egyetemre: Innsbruck, Bécs, Krems, Milánó, Aberdeen... Ha jó lehetőségekre vágytok, segítőkész tanári gárdára, egy olyan helyre, ahol figyelnek RÁD, mint egyénre, akkor hajrá!

Nagyon sok mindent ennek az iskolának köszönhetek, és soha nem fogom elfelejteni az itt eltöltött éveket.

2014. jan. 5. 03:01
 12/12 anonim válasza:
almadiba lakom 1evet voltam a suliba, majd inkább eljottem. atlagommal nem volt baj nem azért :) igen, nem olyan mint sok másik suli. a diákok sem, elvarasok és tanárok sem. viszont miután eljottem, vettem észre egyre jobban hogy az előbbiek miatt szinte felsobbrendunek érzik magukat a többi iskolához képest.. és ez eléggé zavaro... páran ratesznek erre hogy nem csak leneznek más sulikat hanem flegmaznak. míg odajartam nem nagyon tűnt fel. csak miután eljottem és amikor az új és régi osztályból osszefutottunk akkor az új osztalytarsaim is észrevették ezt róluk...
2015. szept. 16. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!