Van itt vki aki ismeri a Balatonalmádi kéttannyelvű gimnáziumot? Mit érdemes róla tudni?
Még tanítottam is ott :-)
Nézd ... hm .. "'elmegy" kategória, d eolyan túl sokat ne várj tőle.Tudod a kéttannyelvűsök a mai napig is vitatéma, én is ezt tapaszataltam, mindegy, szal nem véletlenül hagytam ott + ehhez sajnos el kell ismerni, hozzá jön a kis hely átkos mentalitása is.
Na továbbtanulási arányokat pedig kár nézni,m mert az nem rossz ugyan, de hát manapság, a mostani pontszámítási rendszerben ez alapján már nem lehet minősíteni középiskolát.
Nézd, nem rossz, de nem is egy budai elitgimi. Attól függ mit szeretnél. Kérdezd nyugodtan.
köszi,azért érdekel,mert jövőre felvételizek,és anyummal arra gondoltunk,h esetleg mi lenne ha odajárnék...
azért köszi,h válaszoltál,én teljes mértékben azt hittem,h nem "elmegy" hanem jó xD
Látom hogy elég régi a kérdés, és lehet hogy már nem aktuális, de mégis azért válaszolok hátha valakinek jól jön még a válaszom.
Én oda járok most. Idén kezdtem ott. És egyszerűen imádom ! Igaz amit mondanak hogy: "A DLSB nem csak egy gimi hanem egy életérzés".
Mindenben támogatnak, segítenek és emellett olyan angol képzést kapsz, amivel könnyedén elindulhatsz. Ezt az igazolja, hogy van egy csomó olyan tanárom aki a suliban végzett és most ott tanít. Voltak külföldön és simán megállták a helyüket az itt szerzett angoltudásukkal.
Ha esetleg a kolesz is érdekelne, az is nagyszerű és teljes mértékben merem ajánlani a sulit! Egyszerűen szuper!
Nem tudok privátban írni, nem jelzi ki hogy e-mail a válaszadónak...
Nem fogok odajárni, ez csak egy volt a sok közül amit néztünk...
Remélem jól fogod ott érezni magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!