Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vendéglátó szakmenedzser...

Vendéglátó szakmenedzser szakon gyakorlati vizsgán milyen rendezvények/események jöhetnek szóba az étel-italsor összeállításnál?

Figyelt kérdés
Sajnos erről nem tudok semmit. Ha valaki tudja, tavaly mik voltak a tételek ebből a modulból (2413-06/2, Ételsor összeállítás és díszterítés), leírná? Sokat segítene.
2012. ápr. 2. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A következő rendezvények lesznek: ballagási ebéd májusban; csárda jellegű esküvői ebéd márciusban; eljegyzési vacsora novemberben - fő fogásként marha; húsvéti vacsora áprilisban - húsvéti menü, karácsonyi ebéd - hagyományos karácsonyi ételekkel; szilveszteri vacsora - hagyományos szilveszteri ételekkel; munkavacsora júniusban - vendégek között vannak külföldiek - hagyományos magyar ízvilág - nem kedvelik a nehéz ételeket; legénybúcsú októberben - hungarikumok; vadászvacsora férfiaknak szeptemberben; értettségi találkozó augusztusban - desszertként fagylaltkészítményt kérnek a vendégek; szüreti vacsora októberben - 1 borvidék borászainak borai szerepeljenek benne; baráti vacsora augusztusban - bélszínnek kell a menüben lennie

Jó tanulást!:)

2012. máj. 8. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!