Megéri-e turizmus-vendéglátásra jelentkezni, vagy idegenforgalmi szakmenedzser szakra? (BGF)
Sztem, nem.
1) túltelített a turizmus. Csak akkor ajnálom, ha NAGYON jó kapcsolataid vannak, akkor el leeht vele helyezkedni, egyébként nem igazán, csak nagyon nehezen.
2) most csökkentették a gazdasági képzések keretszámát 250-re, amibe a turizmus is beletartozik, így a ponthatárok a csillagos eget fogják verni...
Ha megengedheted magadnak a fizetőset, és vannak kapcsolataid, akkor próbálkozz.
Az FSZ-t meg neked kell eldönteni... oda valszeg felvesznek, de nem tudom hogy sokra mennél-e vele.. Hisz gondolj bele, a turizmus diplomával is nehéz elhelyezkedni, DIPLOMÁVAL, nem még egy ugyanolyan szakirányú FSZel, ami nyilván kevesebbet ér...
Jól gondold meg sztem...
Szerintem megéri, az első hülyeséget beszélt el tudsz vele helyezkedni ha előtte a féléves gyakorlatod jó helyen csinálod és minimum 2 de inkább 3nyelvet beszélsz.
Az viszont igaz, hogy 250-re csökkentették a keretszámot, szóval bejutni majdnem lehetetlen lesz és én valami röghöz kötésről is hallottam...
Első vagyok.
Akkor vágj bele!! de inkább a diplomás képzést próbáld meg, ha ki tudjátok fizetni esetleg a fizetőset...
Ha ez az álmod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!