BCE, ELTE, vagy Pázmány?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos szakot mind a három egyetemen bejelöltem államin és önköltségesen is. Szóval ez a Sorrend: Corvinus állami, önköltésges, Elte állami, Pázmány állami, ELTE önköltséges, Pázmány önköltséges. Nagyon szeretnék a Corvinuson tanulni de szerintem ha felvesznek akkor csak költségtérítésesre. Ugye majd meg lehet júniusig változtatni a sorrendet. Szerintetek mennyivel jobb a Corvinus az ELTE-nél meg a Pázmánynál? Inkább fizessek Corvinusért, vagy ELTE-n vagy Pázmányon államilag finanszírozott?2012. márc. 28. 19:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem BCE állami,ELTE állami,BCE önköltséges,ELTE önköltséges,PPKE állami,PPKE önköltséges sorrenddel jobban járnál.De te tudod!
2/5 A kérdező kommentje:
nemzetközi tanulmányokra jelentkeztem (és most senkitől nem szeretnék fikázásokat hallani, hogy büfészak meg nem érek vele semmit) nyilván a Corvinuson a legjobb, de nekem egyik barátnőm erre a szakra jár a Pázmányra és szerinte az is nagyon jó. Meg azt mondják sokan hogy ez a szak a Pázmányon jobb mint az ELTE-n. de köszönöm a választ :)
2012. márc. 28. 21:35
3/5 anonim válasza:
A BCE-n szart se tanítanak, oda megy minden bulizós kis csitri, mert most az a menő, aztán sírtok, amikor nem tudtok elhelyezkedni. Várunk a Duna másik oldalán.
4/5 A kérdező kommentje:
Te talán a BCE-re jársu? Vagy honnan tudod hogy nem tanítanak semmit? :)Elnézést ha valakit megsértettem azzal, hogy azt írtam a Corvinus a legjobb. Egy biztos állásinterjúkon is a Corvinusos diploma a legkeresettebb.
2012. márc. 29. 15:46
5/5 anonim válasza:
A Pázmány a legjobb társadalomtudományi képzésekben! Én is nemzetközire megyek Pázmányra... Szerintem gondolkodj el, hogy melyik egyetemre hány embert vesznek fel, mert nem mindegy, hogy 3 vagy 5 év múlva hányan kerültök a munkaerőpiacra ugyan azzal a diplomával... :) Am meg Pázmány kicsit szimpatikusabb volt és a vallásos kapcsolatoknak köszönhetően sok külföldi lehetőség van!:) De azért Corvinus is jó, csak ott a matekot jobban nyomják...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!