Ki jelölte még be? PTE-TTK földrajz
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 22:05
11/14 anonim válasza:
Még annyi, ha esetleg felvennének, mert már leadtad a jelentkezést, akkor sincs semmi baj, egyszerűen csak ne iratkozz be! Komolyan, ha fősuli helyett elmész szépen a munkaügyibe, vársz 1-2 hónapot beíratnak valami tanfolyamra, tanulsz valami szakmát (mellette otthon angolt/németet) amiért ráadásul még te kapsz pénzt, már jobban jártál! Szomorú de ez az igazság... Nem olyan nagy biznisz már a diploma, csak a szülők többsége még a múlt rendszerben él és nyomja a gyereket egyetemre/fősulira... bármi áron...
12/14 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez igaz mind amit irtatok... Szülők ragaszkodnak a k*va egyetemhez... De ha minden jól megy lesz szakmám OKJ-s felső fogú. Talán azzal megyek valamire :( Hogy őszinte legyek senkinek nincs munkája diploma ide diploma oda ...
Jogra mentem volna vagy valami bölcsész pályára, de így hogy jelenezés előtt 1-2 hónappal megváltoztak a játékszabályok tökre nincs esélyem :(
2012. márc. 29. 21:06
13/14 anonim válasza:
pedig én földrajzra jelentkeztem?Külföldön sincs esélyem az elhelyezkedésre?(oroszra is jelentkeztem,bölcsészeket se keresik...:S)
14/14 anonim válasza:
Nincs esélyed sehol.Ahogy a tanáraim mondták az egyetemen, a földrajz egy halott tudomány.Mindent tanultok, tényleg, gazdasági rész, uniós szabályok, pénzpiacok, természet földrajz,de igazából semmihez sem értesz,ha kikerülsz.A gyakorlatiasság mind bsc-n,mind msc-n egyenlő a nullával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!