Ki jelölte még be? PTE-TTK földrajz
Ne csináljátok,még van esély átírni,remélem!Isten irgalmazzon,ha oda mentek.
Ezt olvassátok el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Megsúgok valamit: ha nem a nagybátyád a megye egyik legmenőbb környezetügyi intézetének az igazgatója, akkor az elhelyezkedési esélyed egy éti csigáéval egyenlő. Bár, neki még mindig jobb a helyzete, mert van saját háza, neked (a magyarországi átlag népességet tekintve) valószínűleg nincs.
Bár én ugyan nem Pécsett végeztem, de földrajz szakon, lassan egy éve mondhatom el magamról, hogy tartós, diplomás, regisztrált munkanélküli vagyok. Nem vagyok büszke rá, sőt, elszomorít a helyzet. Ha visszamehetnék az időben, a mostani fejemmel arcon b*sznám magam, hogy lehettem ennyire hülye.
Kezdd magad hozzászoktatni a "gyártósori összeszerelő" vagy a "gyorséttermi dolgozó" gondolatához, már ha mindenképp Magyarországon akarsz maradni...
Ha jót akarsz magadnak, messziről elkerülsz bármilyen földrajz szakot, de főleg a debrecenit. És mielőtt felvetődne, jómagam is voltam olyan hülye, hogy 4 évet töltöttem el ezen a "szaknak" nevezett valamin.
Csakhogy konkrét is legyek:
- Tanárok fele begyepesedett fa*
- Valós gyakorlat 0-hoz konvergál
- Hasznos tudás és haszontalan tudásanyag arány botrányos
Lényeg: Ne tedd.
Akik bejelölték fogadják őszinte gratulációmat!
Ti már a legjobb úton haladtok...
...a biztos munkanélküliség felé.
Viccen kívül, amilyen gyorsan csak lehet felejtsétek el ezt a szakot, ezt komolyan mondom. Idő és pénz pocsékolás... A titeket tanító tanári garnitúra megélhetését szolgálják ezen kívül semmi haszna nincs, számotokra meg pláne... Tapasztalat sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!