Csak szerintem nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Ma péntek van:)és nekem a suliba 5 órám volt,azaz lett volna.4.töri,ami amúgy is az egyik kedvencem.és szünetbe kihívott valamiért a tanár,mert volt a töribe amit nem tudtam,szinte egyáltalán,és amúgy ez egy verseny volt,és ugye kimentem.igen ám,csakhogy nem volt túl sok idő az 5. és a 6.óra között.ezért odarekedtem.nem a legegyszerűbb feladattal mentem oda hozzá,vagyis a tanárhoz,nyilván nem 1 perces munka volt.meg még volt még1 feladat,amit megnéztünk.ami nem volt kész,azt megbeszéltük stb.és én ottrekedtem,nem mentem el a 6.órámra.nekem akkor csak a töri volt,és eszembe nem jutott hogy nekem van 6.órám.de az a jó,hogy nem is a terembe volt az óra,és először,mikor kb.félóra törizés után visszamentem,akkor nem is tudtam hogy ki hol van,azt hittem nem kellett maradni mindenkinek(csoportbontás,versenyre készülés stb).szóval miután a törit megbeszéltük,és elhúztam a csíkomat haza.de amúgy már akkor mikor a törinek ,,vége lett",akkor már csak 15 perc volt az órából.mondjuk 15 percre már ,,nagyon megéri" átmenni a másik épületbe,ami mondjuk nem közvetlenül mellettünk van.Illetve,bevallom hogy picit az is bennem volt hogy,ez az érzés miszerint ,,már unom a hetet,mindig mindent megtanulok,elmegyek mindenhová,megcsinálom,már kikészítettek a suliba,már szabadságra vágyok"stb.persze elég nagy hiba volt az utóbbi.de nem ez volt a közvetlen célja.csak valahogy ez az érzés belémjött.ez már törizés után.és az utcán esett le úgy igazából,hogy ,,ténlyeg,nekem angolom lenne,a francba."ráadásul annak a teremnek az ablaka,ahol voltak az utca mellett van.remélem nem vették észre.gondolom az angoltanár,meg a többiek megszóltak.amúgy érdekes hogy egy lélek se szólt.talán direkt hogy ,,majd utánunk jön.".mondjuk ezutóbbit picike szemétségnek gondolom,de tényleg csak kicsinek.tudom,hogy én tehetek erről.mi a véleményetek?ha ez nem egy név nélküli oldal lenne,akkor ki nem írnám.ki tudja ki olvassa.2012. márc. 23. 12:52
1/5 A kérdező kommentje:
de közbe arra gondolok hogy én is ember vagyok,nem lehet túl nagy bűntett elfelejteni dolgokat,mikor 1 másik köti le a figyelmemet.azt az érzést,a szabadságos érzést meg úgy tudnám megmagyarázni hogy volt nekem elég dolgom ebbe suliba,és amúgy most ballagok,ezéven.és vannak bunkó osztálytársak,rosszabb jegyek,hiába tanulok.meg néha az érzés mintha kinevetnének stb,2 barátnőmet,és a töritanáromat leszámítva ezek az emberek ,,nem az én világom.mondjuk a föcitanáromat is kedvelem.de remélem értitek.
2012. márc. 23. 12:58
2/5 A kérdező kommentje:
bocsi,tudom hogy nagyon hosszú.hálás köszönet aki elolvassa.
2012. márc. 23. 13:00
3/5 anonim válasza:
Ne csinálj belőle problémát. Nem tragédia, hogy kihagytad azt az órát, úgyhogy ne agyalj ezen tovább :)
4/5 anonim válasza:
jajj apám :D elolvastam és marhára ne legyen már bűntudatot ezt most komolyan mondom neked!
levenni az írásodból h nem egy suhanc vagy nem sűrűn van ilyen eset" ráadásul kell h legyen ilyen eset mert ez egészséges :D szóval nyugodj meg ez nem a világvége
am énis ilyen voltam midnenhol ott voltam sose lógtam aztán 12.ben megváltozott onnan lógtam ahonnan csak tudtam :D pedig én tényleg ilyen stréber izé voltam, de ügysesn csinálva semmi baj nem lett szóval nem az mondom h ez jó de néha kell ilyen :)
5/5 anonim válasza:
Velem egyszer az volt, hogy véletlenül elfelejtettem, hogy van 7. órám, és véletlenül hazamentem, a tanár észre sem vette, bár az ének órák mindig lazák, volt olyan, hogy ellógta valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!