Kötelezhetnek tanításon kívül arra, hogy bemenjek az iskolába?
Holnap novellaelemző verseny miatt rövidített órák lesznek, szóval délre már itthon lennék. Kellett 3 ember aki elmegy nézőnek, senki nem akart, 3 embert kihuztak, benne voltam e 3ban. Du. 2-re kéne visszamennem novellákat hallgatni fél órán át.(-.-) Azon kívül, hogy az ofőmet, akit amúgy az egész osztály utál, szét fogja cseszni az ideg, mit kaphatok?
a másik 2 ember rajtam kívül, amúgy nem meri megcsinálni, hogy nem megy el, ők jó gyerekek
sry ha hosszú lett.

Szerintem erre nem kötelezhetnek, de qrvára meg tudja jegyezni a tanár magának...
Mi lenne, ha megerőszakolnád magad és bemennél? Mi az a fél óra? Legalább mobilozol egy jót:)
biztos nem megyek be :D csakérdekel a következménye.:D Az meg mind1, hogy megjegyez-e 8.as vagyok, nemsokára ballagok. Ofőm csak tesit tanít nekem abból meg ugyse buktat meg(ha ki akar cseszni velem), mert sportosztály, és ha abból buktatna valakit az azért eléggé gáz lenne neki például igazgatóval szemben :D
a másik, hogy szívesebben mennék inkább konditerembe :D

15:00
:DDDDDD nem pazarlom ilyenre. nem susumusolok én megmondtam neki, csak a következménye(már ha van) érdekel:)
15:03 épp ezaz, hogy rövidített órák lesznek.és én már délre itthon leszek, 6 tanórát a hátam mögött hagyva :D
MINDENKINEK KÖSZ A VÁLASZOKAT!

15:06 mert már nem vagyok suliban, meg azért mert utálom legalább annyira, hogy csak akkor beszéljek vele, ha ő kérdez, akkor is menekülök előlle, mert utálom! ez van :D
amúgy egész osztály utálja, és minden osztályfőnöki órán szakadunk hogy ordít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!