Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Vörösmarty...

Mi a véleményetek a Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatáról? (1085 Budapest, Horánszky utca 11. )

Figyelt kérdés
Honlap: [link] Nagyon szeretnék oda menni, de azt mondják, hogy oda szinte csak beképzeltek járnak... ez igaz? Ezen kívül is minden vélemény érdekel :)) Köszönöm a válaszokat előre is! :))
2012. márc. 22. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesóm odajárt. Nem rossz. Sok jó csaj, és többen szerepeltek már az rtl-es és a tv2-ös barátok közt-ben.
2012. márc. 22. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nővérem járt ide. Csak pozitív dolgokat tud róla mondani. Az oktatás színvonalas, a környék nyugis. Rengeteg kreatív órájuk volt, mint például ének, írás tánc és minden évben volt egy vizsgájuk. Azt hiszem ezt Mustrának hívták. a tesóm és még az osztályából 5-6 ember is bekerült a filmművészetire, ami egy elég jó arány.

Csak ajánlani tudom! :)))

2012. márc. 22. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem: nem igaz, hogy sok a beképzelt ember, persze elő-előfordulnak, de nem jellemző. :)
2012. márc. 22. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :))
2012. márc. 22. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
asszem itt van a legjobb dráma tagozat:D
2012. márc. 22. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
én ide akartam jönni, de végülis nem jelöltem meg. jártam dráma-előkészítőre, két ismerősöm is ide járt. nagyon jó suli, a közösség jó, az emberek művésziesek, jó fejek, sok előadás, éneklés, a folyosón egy átlagos délutánon gitároznak és énekelnek, csomó előadás, stb. nagyon jó suli! hányadik vagy az ideiglenesen? drámaalkalmatossági hogy sikerült?
2012. márc. 22. 19:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)) 7.-es vagyok, még csak érdeklődök :))
2012. márc. 22. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat en VMGS-s vagyok,igaz sport tagozat,a drámának az iskolán belüli elentéte :) szoszerint... egyebkent nekem szimpatikusak,nagyon nyitottak,csomo elöadás van a suliba,tenyleg ott vannak a drámások a suliba este 6ig 7ig próbálnak,meg szaladgálnak össze-vissza vicces rucikban a diszterem és a földszint között :P szerintem az oktatas is szinvonalas az olyan tárgyakban ami kell egy drámásnak,tanarok jofejek.
2013. jan. 20. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! A kérdésed már 3 éves, ezért kérdésem: felvettek téged? Ha igen, milyen a suli? Nehéz volt a felvételi? Én is oda szeretnék menni (hatodikos vagyok, úgyhogy van még időm! :))

A váloszodat előre is köszöm! :)

U.I.: ha nem vettek fel, sajnálom! :(

2015. máj. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!