Szerintetek ebből lehet probléma?
Figyelt kérdés
A héten kiírt az orvos, mert hétvégén és a hét elején lázas voltam és mozdulni alig bírtam. Ma viszont már jobban érzem magam, szerintem ha holnap még pihenek, akkor pénteken be tudok menni. És szeretnék is bemenni, mert érdekel, hogy mi van bent. Igen ám, de még szombatig van igazolásom és úgy szeretném csinálni, hogy pénteken bemegyek, mert akkor még rendes tanítási nap van, de szombaton nem mennék be, mert... :) Mert szombat van. :)
Szerintetek lehet ebből probléma, hogy igazolásom van arra a napra és mégis bemegyek, másnap pedig megint nem megyek?
2012. márc. 21. 17:36
1/3 anonim válasza:
hát annyi hogy az osztályfőnököd kérdezheti hogy mégis miért..de az igazolást úgy is el fogja fogadni szerintem.de mondhatod hogy hétvégén még betegeskedtél nem hiszem hogy nagy problémát csinálnának ebből.
2/3 anonim válasza:
Igen, ha szombaton is van tanítás, akkor vagy mégy pénteken is meg szombaton is, vagy nem mész majd csak hétfőn. Ha igazolásod van akkor majd ráérsz hétfőn.
3/3 anonim válasza:
Attól még, hogy bemész pénteken, szombatig van igazolásod, tehát hiányozhatsz szombaton, csak hülyén fog kinézni. Akkor már fölösleges pénteken bemenned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!