Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvételi probléma, van még...

Felvételi probléma, van még esélyem?

Figyelt kérdés
pocsék lett a tavalyi érettségim de szeretnék egyetemen továbbtanulni ezert idén újra érettségizek 2 tantárgyból a jelenlegi érettségim elfogadják a jelentkezés során? E-felvételivel szeretnék jelentkezni csak félek ha elküldöm nekik az eredményeim egyszerűen elutasítják, vizsgaszándékhoz bejelöltem a két szükséges tárgyat de ide azt írja a súgó hogy a korábbi eredmények alapján döntik el h teljesíthetem-e az elvártakat, ez pontosan mit jelent? van még esélyem idén bekerülni ha jól sikerül az újbóli érettségim?
2011. febr. 10. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy bárkit is a szar eredményei alapján előzetesen elutasítsanak.

Beírod a jelenleg meglévő eredményeidet, majd mikor leérettségiztél a megadott határidőig pótolod az adatokat beküldöd az érettségiről kapott papírokat és azt veszik figyelembe.

2011. febr. 10. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugiii...

"A teljesíthetem az elvártakat" arra vonatkozik hogyha pl. olyan helyre jelentkezel ahol a fizikát nézik vagy a kémiát, és te tavaly nem érettségiztél fizikábol vagy kémiábol akkor most be kell jelölnöd a "Vizsgaszándék" részben a fizikát vagy a kémiát, mert anélkül nem jelentkezhetsz arra a szakra.. rem. érted...

szóval nincs gáz, nem fognak elutasítani 100%

2011. febr. 10. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 10. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
De van olyan, hogy a tanulmányi eredménye okán nem jogosult jelentkezni. Amennyiben nem éri el az előírt ponthatár-minimumot, akkor a jelentkezése érvénytelen. Bár azt meg kell jegyezni, hogy ahhoz igen "érdekes" eredmények kellenek, hogy ne érje el a ponthatár-minimumot.
2011. febr. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!