ELTE vagy BKF? Média és kommunikáció
Előző, tudnál írni ebbe a témába is pár sort? http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Én is valószínűleg ezen a szakon fogok tanulni és komolyan érdekelne, hogy összességében milyen, illetve az elhelyezkedési lehetőségeid milyenek voltak/sikerült e elhelyezkedned. Én bízom magamban de mindenki azt írja itt, hogy büfészak, meg piacképtelen, stb. Kissé aggódok.
Nekem is hasonló gondom volt tavaly. Én a BKF-et választottam pont, hogy a gyakorlatorientáltsága miatt. Továbbá itt a kommunikáció kiemelt szak, a sulin belül sokan járnak rá. Az ELTE-n elveszik a jog és társai mellett.Említetted, hogy külföldön is tanulnál. Ha ez sokban befolyásolja a döntésedet, akkor még
érdemes megnézned, hogy a BKF ilyen sulikkal áll kapcsolatban.
10 hónapot simán tanulhatsz külföldön erasmussal és még a tárgyaidat is el tudod ismertetni,így nem csúszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!